RAZBIJENE prostorije SNS-a u Surdulici

Lokalne vesti - Petak 05.06.2015 - 12:05

Vranje – Staklo na prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Surdulici polomljeno je u noći između četvrtka i petka.

Centar Surdulice: Obračuni ne prestaju FOTO A. Stojković Centar Surdulice: Obračuni ne prestaju FOTO A. Stojković

Kako OK Radio saznaje, staklo je polomljeno na ulaznim vratima i prozorima u strogom centru Surdulice.

U delu ulice Kralja Petra gde se i nalaze prostorije Opštinskog odbora pokvarene su ulične svetiljke, što je vandalima olakšalo posao lomljenja stakala.

U Policijskoj upravi u Vranju kažu da je istraga u toku.

– U noći između četvrtka i petka, tačnije u ranim jutarnjim satima, razbijena su stakla na prostorijama SNS u Surdulici, ali nije izvršeno nijedno drugo krivično delo. Dakle, krađe nije bilo.

Nije pronađen nikakav predmet, što ukazuje na to da je staklo polomljeno guranjem ili udaranjem – kaže Goran Jovčić iz odeljenja analitike PU Vranje.

I posle više pokušaja, do izjave čelnih ljudi OO SNS u Surdulici nije bilo moguće doći.

Ni poverenik SNS u Vranju Slaviša Bulatović nije mogao da odgovori na pitanje da li naprednjaci smatraju da je lomljenje prostorija u Surdulici politički motivisano, jer kako kaže, ne poseduje nikave informacije o tom događaju.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: