RECKO samo podgrevao nadu: NIŠTA od PIŽONA!

Lokalne vesti - Sreda 13.07.2016 - 11:31

Legenda Crvene zvezde i bivši selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon neće preuzeti Dinamo iz Vranja, demantujući tako budućeg predsednika vranjskog kluba Dragana Antića Recka, prenose Novosti.

Petrović (u sredini) ne dolazzi u Vranje) FOTO ofkbeograd.rs Petrović (u sredini) ne dolazzi u Vranje) FOTO ofkbeograd.rs

- Od toga nema ništa. Dobio sam poziv od ljudi iz Vranja i bilo je nekih razgovora na tu temu, ali sam se odmah ljubazno zahvalio na ponudi i rekao da me to u ovom trenutku ne zanima - kaže Pižon.

Nekadašnji selektor Srbije je prošle sezone kratko sedeo na klupi OFK Beograda, a 13 meseci je vodio i reprezentaciju Srbije (od septembra 2010. do oktobra 2011. godine). Već skoro godinu dana je bez angažmana, ali se nada uskoro novom poslu.

- Postoje neke ponude i one obično dolaze u ovo doba godine. Verujem da ću ubrzo znati ko je ozbiljan u tim ponudama i da ću izabrati novi posao - rekao je Vladimir Petrović u utorak za Novosti.
 

Novosti, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: