Reload: Neka predsednik kaže ko je kriv

Lokalne vesti - Utorak 29.07.2014 - 12:38

Povodom otkazivanja muzičkog festival “Reload” u Vladičinom Hanu, istoimena organizacija pozvala je tamošnjeg predsednika opštine Gorana Mladenovića da u javnost iznese prave razloge za ovu odluku.

Pubilka će ostati uskraćena za vrhunski doživljaj: S jednog od festivala Pubilka će ostati uskraćena za vrhunski doživljaj: S jednog od festivala

Sa svoje strane, “Reload” je kao glavni razlog odlaganja festivala naveo izostanak podrške lokalne samouprave.

- Predsednik opštine Vladičin Han je samoinicijativno, bez Opštinskog veća, prekinuo partnerstvo na projektu u kome opština, osim logističkog, ne bi imala finansijskog učešća - kažu u „Reloadu“.

Podsetimo da je Opštinsko veće Vladičinog Hana donelo pre tri meseca odluku da „Reload“ festival posle šest godina proglasi za manifestaciju od javnog značaja za opštinu, i formiralo organizacioni odbor.

Iz „Reload“-a  tvrde da je bilo ucena od strane predstavnika lokalne vlasti da njihovi ljudi uđu u novi organizacioni odbor, što oni nisu želeli.

- Ipak, mi smo ponudili kompromis, pristali smo na njihove uslove, jedan naš čovek bio je u njihovom organizacionom odboru, ali sve je to bilo nedovooljno, jer je opština odlučila da ne učestvuje u organizaciji festivala, već da pravi sopstveni festival - kažu u „Reloadu“.

Sedmi po redu „Reload“ festival prvobitno je bio zakazan za 25. I 26. jul u Vladičinom hanu, ali će biti održan u Surdulici, u toku avgusta ove godine.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: