RIBLJA ČORBA na hanskom OVERLOADU

Lokalne vesti - Sreda 14.06.2017 - 09:40

Vranje – Članovi jedne od najpopularnijih i najdugovečnijih srpskih rok grupa, „Riblje čorbe“, nastupiće kao zvezde prve večeri ovogodišnjeg festivala „Overload“ u Vladičinom Hanu.

Bora i družina dolaze u Han FOTO FB Bora i družina dolaze u Han FOTO FB

Ovogodišnji „Overload“ festival održaće se 4. i 5. avgusta ove godine na prostoru hanskog Sportskog centra „Kunjak“, kaže za OK Radio Zoran Cvetković iz organizacionog odbora festivala.

- U toku su pregovori sa još jednim velikim imenom domaće rok muzike, koje bi trebalo da nastupi tokom druge večeri, ali ne bih želeo da najavljujem dok dogovor ne bude postignut – kaže Cvetković.

Hanski „Kunjak“ će i ove godine biti otvoren za dolazak bajkera, za koje će, ali ne samo i za njih, u ponedeljak, 31. jula, biti otvoren i besplatan kamp.

- Prošle godine smo imali bajkerske ekipe iz cele južne Srbije, ali i iz Makedonije, Bugarske i Mađarske, tako da i ove godine očekujemo najmanje 500 ljubitelja dvotočkaša, koji se uvek dobro provedu u Hanu – navodi Cvetković.

U glavnom muzičkom programu će učestvovati i lokalni rok bendovi, a organizatori planiraju i gostovanje pobednika prve vranjske Mini gitarijade, bendа „Ki“ iz Kumanova“.

Nisu zaboravljeni ni ljubitelji elektronskog plesnog zvuka, pa će biti angažovani i vrhunski srpski DJ-evi, najavljuju organizatori.

„Overload“ veliku pažnju posvećuje i pratećem programu festivala, tako da će i ove godine biti iznenađenja.

- Planiramo organizovanje muzičkih radionica za sve zainteresovane koji se bave muzikom i u toku su pregovori sa dva zaista velika muzička imena sa prostora ex Jugoslavije.

Kada postignemo dogovor sa njima, čitaoci OK Portala će biti prvi obavešteni o kojim muzičkim velikanima se radi
– obećava Zoran Cvetković iz organizacionog tima „Overloada“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: