Rok za ulice DVA MESECA

Lokalne vesti - Sreda 15.04.2015 - 08:10

Vlast u Vranju najavila je da će do 22. juna, znači za dva meseca, uspeti da u prihvatljivo stanje dovede sve gradske saobraćajnice, koje su potpuno ruinirane.

Vlast najavljuje sređivanje haosa footo T. Stamenković Vlast najavljuje sređivanje haosa footo T. Stamenković

Branimir Stojančić, portparol Gradskog veća, kaže da sve udarne rupe i oštećenja na vranjskim ulicama moraju biti sanirana, a kolovozi  poresvučeni asfaltom.

- Sa kolovoza će biti uklonjena kocka tamo gde je još ima, a zatim će te ulice biti pokrivena asfaltom. „Komrad“ je zadužen da izvrši čišćenje šuta, rizle i drugih nanosa na gradskim ulicama.

Formirana je radna grupa koja će informaciju o udarnim rupama i oštećenjima na teritoriji grada prezentovati javnosti putem medija - rekao je Stojančić.  

Direkciji za izgradnju i „Vodovodu“ naloženo je da odrede dinamiku radova na sređivanju ulica i njihovo vraćanje u prvobitno stanje do predviđenog roka.

- Tenderi su raspisani i ta dinamika može da se ispoštuje - kaže Stojančić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: