Rupa samo za slikanje!

Lokalne vesti - Sreda 03.06.2015 - 10:00

Dve fotografije iz Vranja izazvale su veliku pažnju korisnika društvenih mreža, na kojima se vidi široka rupa na sred raskrsnice ispod nekadašnje fabrike „Koštana“.

Rupa kod Koštane samo za slikanje FOTO FB Rupa kod Koštane samo za slikanje FOTO FB

Kako je objašnjeno, reč je o rupi na raskrsnici Sretena Stevanovića i Radomira Stošića, koju više od mesec dana niko ne popunjava.

Kako bi demonstrirao veličinu opasnosti na putu, autor je do pola ušao u rupu i tako se fotografisao.

Ona je obeležena, ali jednim štapom i obešenim džakom. U „Vodovodu“ kažu da ta rupa nije u njihovoj nadležnosti.

– Mi radimo na popunjavanju rupa koje smo mi napravili izvođenjem radova. Dakle, sve ono što smo iskopali, u sredu i četvrtak biće vraćeno u prvobitno stanje.

S obzirom da je sporna rupa na sred raskrsnice i da nije nastala kao posledica izvođenja radova, mi nismo dužni da je saniramo – kaže zamenik direktora „Vodovoda“ Srđan Dekić.

On je dodao da o udarnim rupama brine Direkcija za izgradnju.

– Nisam obavešten o „krateru“ na raskrsnici Sretena Stevanovića i Radomira Stošića. Ovog trenutka ću da pošaljem ljude da pgledaju o čemu je reč.

Mi smo krenuli sa krpljenjem udarnih rupa, ali u užem centru grada.

Kada to budemo završili, onda ćemo sanirati oštećenja i u ostalim ulicama u gradu – kaže direktor Direkcije Dragan Stojković.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: