Sad kad nagrnu Italijani!

Lokalne vesti - Sreda 02.07.2014 - 08:53

Zamenik gradonačelnika Vranja Dragoljub Stevanović u okviru posete Italiji sastao se u utorak u Veneciji sa predstavnicima italijanskih preduzetnika.

Stevanović i srpska delegacija u Veneciji Stevanović i srpska delegacija u Veneciji

Prisutnima se obratila predsednica Confindustria Veneta Ćincia La Rosa, zatim predsednik ove organizacije u Srbiji Antonio Skiro, kao i ekspert za direktne strane investicije Dušan Kulka.

O iskustvima saradnje italijanskih i srpskih privrednika govorio je Jovan Mutavdžić, preduzetnik koji posluje u Italiji, a mogućnosti za braunfild investicije predstavila je ekspert USAID-a Tamara Pavlović.

Nakon toga, održana je prezentacija odabranih lokalnih samouprava iz Srbije, a potencijale i pogodnosti koje Vranje pruža investitorima predstavio je zamenik gradonačelnika Stevanović.

- Imali smo i direktne razgovore sa italijanskim preduzetnicima, koji su izrazili interesovanje za ulaganje u Vranje.

Očekujem da će pogodnosti koje nudi Vranje rezultirati uspostavljanjem konkretne saradnje u narednom periodu - izjavio je zamenik gradonačelnika.

Organizatori posete srpske delegacije Italiji su USAID i Confindustria.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: