Saobraćajnoj policiji DONACIJA u opremi

Lokalne vesti - Petak 23.02.2018 - 10:28

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i načelnik Policijske uprave Vranje Igor Živković potpisali su ugovor o materijalno-tehničkom opremanju Saobraćajne policije, vredan milion i po dinara.

Sa potpisivanja ugovora FOTO: vranje.org.rs Sa potpisivanja ugovora FOTO: vranje.org.rs

Tom prilikom, gradonačelnik je istakao da Grad preduzima sve mere u nastojanju da obezbedi sigurnost svojih sugrađana i poboljša uslove sveukupne bezbednosti, a jedna od mera je nabavka ove opreme koja će policiji omogućiti efikasniji rad.

- Ove godine obezbedili smo materijalno–tehničko opremanje Saobraćajne policije u vrednosti od milion i po dinara.

Ova oprema podrazumeva radio-komunikacionu opremu, multifunkcionalne aparate, kao i signalno-radnu opremu
– reako je Milenković dodajući da ovo nije jedina aktivnost Grada na polju poboljšanja saobraćajne bezbednosti.
 
- U proteklom periodu lokalna samouprava uredila je zone oko osnovnih škola postavljanjem fizičke zaštite u vidu ograda kako bi osigurala sigurno kretanje dece.
 
Obnovili smo vertikalnu i horizontalnu signalizaciju pored škola, postavili platforme za zaustavljanje vozila i „ležeće policajce“, a u cilju prevencije neželjenih situacija, naš rad fokusiran je i na edukaciju najmlađih
- rekao je Milenković.
 
U ime Policijske uprave, načelnik Igor Živković se zahvalio gradskom rukovodstvu  na angažovanju i obezbeđivanju opreme.

- Materijalno-tehnička oprema namenjena je Saobraćajnoj policiji, ali je to ulaganje u lokalnu zajednicu u cilju unapređenja bezbednosti na području grada Vranja.

Društveno-odgovorna lokalna samouprava doprinela je da stanje na teritoriji grada Vranja bude znatno bolje nego prošle godine, što pokazuju statistički podaci.

Smanjen je broj saobraćajnih nezgoda i poginulih lica
- naglasio je Živković.

Sredstva za opremu obezbeđena su prihodom od naplaćenih saobraćajnih kazni na teritoriji grada.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: