Saša Janković u petak u Vranju

Lokalne vesti - Petak 17.03.2017 - 10:57

Predsednički kandidat Saša Janković posetiće Vranje u petak u 18 časova na Trgu Staniše Stošića, kako bi razgovarao sa građanima u okviru svoje predsedničke kampanje.

Janković u 18 časova na Trgu Staniše Stošića. Foto. OK Radio Janković u 18 časova na Trgu Staniše Stošića. Foto. OK Radio

Prema navodima iz njegove pres službe, Janković u Vranje ne dolazi praćen karavanom autobusa, jer želi, kako kažu, da razgovara sa pravim Vranjancima, onima koji tu žive i koji svoj grad vole.

- Nije potrebno da Vranjanci svoju tablu dobrodošlice na ulazu u grad oblepe njegovim posterima i porukama, jer Vranje nije privatno vlasništvo jednog čoveka već grad u kojem žive ljudi koji imaju pravo na svoje dostojanstvo i svoj identitet.

Vranje je Srbiji dalo jednog Boru Stankovića, pa ako treba da bude obepljen nečijim slikama - neka to budu njegove.

Niko neće biti prisiljen da izađe sa svog radnog mesta da bi se susreo sa Sašom Jankovićem, niti će na bilo koji način biti ucenjen da za njega glasa na predsedničkim izborima.

Mi želimo Srbiju slobodnih građana, koji imaju sva Ustavom zagarantovana prava
- stoji u pozivu upućenom Vranjancima.

Jankovića je za predsednika kandidovala Grupa građana "Za Srbiju bez straha".
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: