SDPS: Da se utvrdi svačija odgovornost

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.11.2015 - 14:32

Gradski odbor SDPS Vranje saopštio je da je iznenađen zahtevom SNS za ostavkama gradonačelnika i članova gradskog veća, zbog problema sa Pozorištem.

Logo SDPS-a Logo SDPS-a

- Kao deo vlasti u Vranju osećamo se prozvanim, iako smo uvek radili u interesu građana. U ovom slučaju pažljivo smo pratili situaciju oko pozorišta i smatramo da su preduzete sve mere zakonom predviđene.

Reč stručnjaka iz “Vinče” bila je presudna da se preduzmu sve mere u cilju zaštite stanovništva. Očekujemo da se do kraja rasvetli pitanje odgovornosti za upotrebu loših materijala - kaže se u saopštenju SDPS-a.

Ova stranka opominje da je „jako neodgovorno u ovoj situaciji prikupljati političke poene i da svi, bili u vlasti ili opoziciji, treba zajedno da radimo na rešavanju problema, kako bi što pre bili nastavljeni radovi na izgradnji pozorišta“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: