SDPS: Sve vidljivije socijalne razlike

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.02.2015 - 11:42

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Vranju obeležio je u petak Dan stranke i Svetski dan socijalne pravde, uz podsećanje na sve prisutnije raslojavanje u društvu.

Čelnici SDPS-a Vranje Čelnici SDPS-a Vranje

Mića Mladenović, koordinator SDPS-a za Pčinjski okrug kaže da se po tom pitanju Vranje ne razlikuje mnogo od ostatka Srbije.

- Sve je prisutnije raslojavanje između bogatih i siromašnih. Vranje je možda više pogođeno i ugroženo lošom ekonomskom situacijom u zemlji, što se sve više odražava i na životni standard stanovništva.

I mi kao partija na lokalu, s obzirom na naš program, ideologiju i načela, treba da damo neki maksimum da se to stanje popravi - podseća Mladenović.

SDPS je formirana pre deset godina, dok gradski odbor u Vranju postoji od 2011. godine i deo je aktuelne koalicije na vlasti.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: