SDS: I demokrate i naprednjaci obmanjuju građane

Lokalne vesti - Četvrtak 30.04.2015 - 11:40

Gradski odbor SDS-a Vranje ocenio je u najnovijem saopštenju da su napadi DS-a i SNS-a na tu stranku potvrda da se one suštinski ne razlikuju među sobom, „jer i jedni i drugi krive Tadića za probleme koje su upravo oni prouzrokovali svojim (ne)radom“.

Nastavlja se medijski rat DS-a, SNS-a i SDS-a Nastavlja se medijski rat DS-a, SNS-a i SDS-a

- SNS i nakon tri godine neograničene vlasti i dalje krivi Tadića za ekonomske probleme, a u vreme Borisa Tadića Srbija je bila na prvom mestu po razvojnom potencijalu u regionu, dok je posle tri godine njihove vladavine na poslednjem.

Slično se u sličnom prepoznaje, pa DS kaže da je problem što je Boris Tadić napustio DS pred izbore, a mi ih podsećamo da je rejting DS naglo opao nakon promene rukovodstva stranke, a ne nakon gubitka predsedničkih izbora, o čemu govori i tužnih tri odsto glasova građana Vranja za DS na poslednjim izborima.

Ali zašto su se svi toliko uzbudili zbog akcije SDS-a ako smo mi mali, beznačajni i bezopasni? - kaže se u saopštenju SDS-a.

Ocenjujući da je SDS jedina stranka koja je pozvana da uđe u Vučićevu vladu i koja je taj poziv odbila, Tadićevci kažu da je krajnje vreme da i DS i SNS počnu da odgovaraju oslanjajući se na sopstvena dela i na argumente, „a ne isključivo na rečenicu „Tadić je kriv“ i na prisvajanje njegovih dela i politike kao svoje“.

- Kiteći se tuđim perjem i optužujući druge za sopstvene greške i DS i SNS obmanjuju svakodnevno građane. Ne mogu oni koju obmanjuju biti alternativa vlasti koja takođe to čini.

I zato je bitno da građani Srbije znaju istinu. I da se jasno razgraniči šta je čija zasluga i odgovornost – i za uspehe i za neuspehe - kaže se u saopšštenju SDS-a Vranje.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: