SDS: SNS i DS su isti!

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.04.2015 - 12:15

Vranje je jedan od gradova Srbije u kojima je u ponedeljak SDS održao akciju ”12 meseci vlade, 12 neispunjenih obećanja”, povodom godišnjice formiranja aktuelne Vlade.

Pet je do 12 - akcija SDS-a foto T. Stamenković Pet je do 12 - akcija SDS-a foto T. Stamenković

Portparol Socijaldemokratske stranke Konstantin Samofalov kaže da je organizovana akcija koja se simbolično zove u ”5 do 12”, jer je poslednji trenutak  da se problemi u Srbiji, a pre svega teški ekonomski problemi,  rešavaju u institucijama, a ne na ulici.

- Ukoliko to ne urodi plodom sva politička odgovornost za ogromne problem u ovom društvu biće na premijeru Vučiću.

Mi ne želimo da učestvujemo u demagoškim mitinzima, iIi kontramitinzima koji iscrpljuju nacionalnu energiju i koji ne donose nikakava  konkretna rešenja.

Kada pogledate istu priču iz SNS-a i DS-a  koja prisvaja i kiti se tuđim perjem  za sve ono što je pozitivno uradio Boris Tadić u vreme svog mandata, a sa druge strane  kritikuju ono za šta su sami krivi, postavlja se pitanje koja je razlika između SNS-a I DS-a ?

Mi smo uvereni da te razlike nema, ovi mitinzi i  kontramitinzi koje oni organizuju su manifestacije koje isključivo služe odbrani vlasti, pokrajinske i  republičke – kazao je u Vranju Samofalov.

Članovi Socijaldemokratske stranke razgovarali su u Vranju sa građanima o neispunjenim obećanjima Vlade i konkretnim rešenjima koja nudi SDS.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: