SDS u Vranju počeo izbornu kampanju

Lokalne vesti - Četvrtak 08.01.2015 - 08:08

Socijaldemokratska stranka (SDS) u Vranju sa Novom godinom počela je i izbornu kampanju, za izbore „ma kad se oni padnu“.

SDS u Vranju: Slogan: SDS u Vranju: Slogan: "Mi možemo više!"

Igor Andonov, šef odbora Tadićevih pristalica u Vranju, očekuje da će lokalnih izbora biti već 2015. godine, ali se SDS za njih sprema bez obzira da li će oni biti ove ili sledeće godine.

- Za kratko vreme mi smo u 2014. godini formirali najpre Novu demokratsku stranku, a odmah potom i SDS.

Izborni rezultati sa martovskih izbora daju nam pravo na optimizam. Krećemo danas izbornu kampanju sa nadom da ćemo uspeti da stvari u Vranju promenimo na bolje - kaže predsednik GrO SDS-a u Vranju Igor Andonov.

On naglašava da SDS u Vranju ostaje „gotovo jedina opozicija“ uvek spremna da kritikuje sve što nije dobro, ali i da ponudi kvalitetna rešenja.

- Imamo jasnu poziciju na političkoj sceni, i mi smo najveća, a skoro i jedina pretnja aktuelnoj vlasti u Vranju - ocenjuje Andonov.

Iako je SDS najmlađa stranka u Srbiji i na lokalu, ona po koalicionom sporazumu sa SNS-om drži i najvažniji deo vlasti u Vranjskoj Banji, kao jedinoj lokalnoj zajednici u kojoj je SDS na vlasti u čitavoj Srbiji.

- U Vranjskoj Banji  činimo vlast i za kratko vreme pokazali smo koliko toga može da se uradi sa malo para.

Naredna godina biće godina naše pune afirmacije - kaže Slavica Sotirović, predsednik GO Vranjska Banja i član Glavnog odbora SDS-a.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: