Sedmi put mu uništavaju isti automobil!

Lokalne vesti - Utorak 07.10.2014 - 12:01

Naprednjaku Draganu Blagojeviću (61) iz Vranja u noći između ponedeljka i utorka po sedmi put je polomljen automobil „Volvo 144“ iz kojeg je po drugi put ukraden akumulator.

Gavra pored svog automobila Gavra pored svog automobila

Pre oko dva meseca nepoznata lica su mu posekla instalaciju na vozilu, a najnovija šteta koja je napravljena procenjena je na oko 300 evra.

Ukraden je nov akumulator, polomljena je šoferšajbna i isečena je prednja leva guma.

Takođe, isečena je cerada na garaži kroz koju su počinioci došli do automobila.

– Ovo mi se dešava po sedmi put što je velika sramota za ovdašnju policiju. Ne sumnjam ni u koga konkretno, ali mislim da ima veze sa politikom.
 

Šest godina sam naprednjak, a u mojoj ulici su sve socijalisti. Ni sa kim od njih nisam u svađi, niti me zanimaju, ali sam siguran da ovde nije reč o klasičnom lopovluku.

Lopovi bi samo odneli šta im treba, a ne bi mi lomili stakla i bušili gume. Garaža je bila zatvorena, ali su je oni isekli i ušli kroz mali otvor.

Nikome se u komšiluku ovo ne dešava, samo meni – kaže Dragan.
 

Prema njegovim rečima, šteta načinjena u noći između ponedeljka i utorka je oko 300 evra, jer je akumulator nedavno platio 7.000, gumu oko 6.000 dinara, a za popravku šoferšajbne u servisu mu traže 170 evra.

Draganova supruga Ružica kaže da se neko „okomio na porodicu Blagojević“ i da im konstantno razbijanje automobila ne da mira.
 

– Ja sam rekla policajcima da ću početi da dežuram noću ovde i kad bude naišao taj kriminalac udariću ga nečim i uspavaću ga za sva vremena. Taj neko se okomio na nas, a niko u porodici ne radi.

Taman sakupimo novac da popravimo štetu, oni nam ponovo razbiju automobil.

Ako im treba akumulator da prežive ili da se drogiraju, neka ga nose, ali ne razumem zašto nam lome stakla i seku gume.

Do svakog dinara što dođemo nadoknađujemo štetu na kolima. Ovo više nema nikakvog smisla – priča Ružica.
 

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković kaže da je svih sedam puta policija izvršila uviđaj i sačinila zapisnik, ali da počinioc ili više njih do sada nisu pronađeni.

– Policija je sa krimi tehničarima svaki put izvršila uviđaj i istrage su u toku. Par puta je šteta bila mala, a bilo je i većih lomova.

Policija ne sedi skrštenih ruku, već intenzivno radimo na pronalaženju počinioca o čemu će javnost biti obaveštena – kaže Stamenković.

Inače, kuća Blagojevića nalazi se u centru Vranja, u gusto naseljenoj Sofkinoj ulici.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: