Sekretar Eparhije i dalje kritično

Lokalne vesti - Sreda 18.02.2015 - 08:08

Zdravstveno stanje sekretara Eparhije vranjske i starešine Hrama Svete trojice u Vranju Siniše Piljanovića nakon udesa u kome su poginuli njegov dvogodišnji sin i supruga, još uvek je kritično.

Stanje sekretara Piljanovića i dalje kritično Stanje sekretara Piljanovića i dalje kritično

Teško povređeni Siniša je iz šabačke bolnice, gde mu je ukazana prva pomoć, prebačen na Urgentni centar u Beogradu gde je, kako se saznaje, u vrlo teškom stanju.

Kako je medijima potvrđeno u Urgentnom centru Kliničkog centra, Siniša se nalazi na odeljenju "Šok B" i lekari njegovo stanje opisiju kao kritično.

U saobraćajnoj nesreći on je zadobio povrede grudnog koša, od udarca volana.

- Svestan je, ali životno je ugrožen. Još je rano da dajemo bilo kakve prognoze – kratko su odgovorili lekari Urgentnog centra.

Još uvek nije poznat uzrok nezgode, ali se sumnja da je Siniša zaspao za volanom i sleteo s puta.

Udario je u betonski stub i zario se u zemlju u dubokom jarku.

Od siline udarca, njegova supruga Maja (26) je poginula na licu mesta, a njihov jednogodišnji sin je podlegao povredama u dečijoj bolnici u Tiršovoj.

Lakše povrede zadobila je četvorogodišnja ćerka, koja je smeštena na dečijem odeljenju šabačke bolnice.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: