Sekretar Eparhije svestan, ali u teškom stanju

Lokalne vesti - Petak 27.02.2015 - 08:25

Sekretar Eparhije u Vranju Siniša Piljanović koji je teško povređen u saobraćajnom udesu 17. februara i dalje je u teškom zdravstvenom stanju.

Piljanović već dva puta operisan Piljanović već dva puta operisan

Kako saznaje OK Radio, Piljanović je na beogradskom Kliničkom centru operisan dva puta, a najverovatnije da će biti opovrgnut još jednoj teškoj operaciji.

U Eparhiji vranjskoj niko zvanično nije želeo da govori o stanju sekretara Eparhije i starešine hrama Svete Trojice.

Jedan od sveštenika Hrama u centru grada priča da su ljudi iz Eparhije konstantno na vezi sa Kliničkim centrom i da je stanje Siniše Piljanovića i dalje veoma teško.

– Imao je dve operacije preloma. Operisani su teški prelomi ruku. Siniša, međutim, i dalje ima problema sa povređenim plućima i na aparatima je za disanje.

Svestan je, ali mu je, kažu lekari, zdravstveno stanje i dalje veoma teško i smešten je na odeljenje intenzivne nege – kaže Sinišin kolega.

Na pitanje da li je otac Siniša saznao za sve posledice tragične nesreće, u kojoj su mu stradali supruga i sin, sagovornik kaže da mu to niko nije potvrdio, ali da on naslućuje.

– Lekari sa Kliničkog centra su procenili da bi mu to saznanje dodatno pogoršalo zdravstveno stanje, jer bi se organizam uznemirio, pa je sa porodicom dogovoreno da mu niko ne kaže za sina.

Za suprugu Maju zna, a za malog Milana naslućuje, jer sada svi spominju samo ćerku Vasiliju.

Molimo se za njegovo ozdravljenje, jer samo tako može da pomogne maloj Vasiliji koja je ostala bez majke – priča ovaj sveštenik.

Podsetimo da je porodica Piljanović u noći između nedelje i ponedeljka, 17. februara ove godine doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je na licu mesta poginula Sinišina supruga Maja (26).

Povredama je istog dana podlegao i dvogodišnji sin Milan, a četvorogodišnja ćerka Vasilija je prošla sa lakšim povredama.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: