SIMPO: Nema nikakvih komešanja

Lokalne vesti - Utorak 14.07.2015 - 08:44

Povodom teksta “Nova komešanja u Simpu“ koji je OK Radio objavio na svom sajtu u ponedeljak, reagovala je i kompanija Simpo iz Vranja, pozivajući se na Zakon o javnom informisanju.

SIMPO demantovao da ima problema sa Agencijom SIMPO demantovao da ima problema sa Agencijom

Demanti Simpa objavljujemo u celini, uz nužnu tehničku opremu teksta.

- Dr Radomir Tešić, a ne Pešić, kako se u tekstu pogrešno navodi, nikada nije bio predsednik Nadzornog odbora Simpa, već član Nadzornog odbora.  

Na Skupštini akcionara Simpa od 29. juna 2015. godine, jednoglasno je konstatovana ostavka člana Nadzornog odbora Radomira Tešića.

Simpo registracionom prijavom nije tražio promenu kompletnog Nadzornog odbora, već samo člana Radomira Tošića koji je podneo ostavku.

Takođe, netačna je i informacija da je Agencija za privatizaciju nadležna za objašnjenje zbog čega nije usvojena registraciona prijava i da je iz Agencije za privatizaciju saopšteno da je uvidom u dokumentaciju  utvrđeno da ona nije kompletna.

Ističemo da se dokumentacija o promenama u privrednim društvima podnosi Agenciji za privredne registre - piše u saopštenju pristiglom u redakciju OK Radija, koje je potpisano sa „rukovodstvo Simpa“.
                                                                  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: