SKANDAL: Tužilac krao po marketu!

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.11.2014 - 20:04

Jovica Jović, tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uhvaćen je u krađi u marketu „Jabuka“ u Vladičinom Hanu, saznaje OK Radio.

Tužilac krao paštete i mast za ruke Tužilac krao paštete i mast za ruke

Po rečima izvora iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, Jovića je primetio jedan od radnika u marketu kako krade prehrambenu robu, o čemu postoji i video zapis.

Radnik je obavestio vlasnika marketa Marjana Miloševića, nakon čega su pozvali  policiju.

Milošević je u izjavi za OK Radio rekao da ne želi da otkriva pojedinosti o tom slučaju i da sve detalje o tome ima policija.

Načelnik Policijske uprave u Vranju Slađan Velinović rekao je da je čuo za taj slučaj, ali da ne želi da otkriva detalje jer se radi o javnom tužiocu, i da se informacije trenutno proveravaju, uz preporuku da sve potrebne podatke ima Više javno tužilaštvo u Vranju.

Više javno tužilaštvo u Vranju nije imalo podatke o pomenutom slučaju, uz obrazloženje da je za to nadležno tužilaštvo u Vladičinom Hanu.

Miodrag Mitić, vršioc funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu odbio je da o slučaju daje informacije telefonom.

Slađana Tasić

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: