Skener otkrio DROGU u MENJAČU!

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.07.2016 - 13:18

Vranje – Dvojica Bujanovčana uhvaćeni su u nedelju u pokušaju da preko graničnog prelaza Batrovci prema Hrvatskoj prokrijumčare tri kilograma heroina, saopštila je Uprava carina.

Droga bila sakriivena u menjaču FOTO Uprava carine Droga bila sakriivena u menjaču FOTO Uprava carine

Droga je pronađena u unutrašnjosti automobila marke “Mercedes” vranjskih registarskih oznaka.

Carinici su drogu otkrili u saradnji sa policijom, a zahvaljujući slici sa skenera carinske službe koja je ukazala na nepravilnosti u prednjem delu vozila, ispod ručice menjača.

- Nakon vađenja sadržaja iz fabričke šupljine menjača, utvrđeno je da se radi o nešto više od tri kilograma heroina zapakovanog u 12 paketića – kaže se u saopštenju Uprave carina.

Osumnjičeni su izjavili da nemaju ništa da prijave za kontrolu i da su se uputili u Švajcarsku kako bi kupili automobil.

- Zahvaljujući upornosti carinika, vozač (30) i njegov suvozač (48) sprečeni su u pokušaju krijumčarenja i potom zajedno sa zaplenjenom drogom predati policiji u dalju nadležnost – navode iz Uprave carina.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: