SKOPLJE: Napadnuta dva Vranjanca, jedan teže ranjen

Lokalne vesti - Sreda 11.11.2015 - 00:35

Grupa nepoznatih osoba napala je u restoranu u Skoplju dvojicu državljana Srbije iz Vranja, od kojih je jedan uboden nožem u predelu grudnog koša.

Mesto napada: Skoplje Mesto napada: Skoplje

Dejana Nedeljković iz MUP-a Makedonije, potvrdila je Tanjugu informacije koje su danas preneli makedonski mediji, a prema kojima su sinoć u Staroj skopskoj čaršiji napadnuti N.D. (23) i S.S. (25).

"Još nemamo počinioce. Radimo na tome da ih privedemo i rasvetlimo ceo slučaj", rekla je Nedeljković.

Upitana da li su poznati motivi napada, ona je objasnila da se motivi utvrđuju po sudskom postupku. "Ukoliko se privedu napadači, onda bi oni u policijskoj stanici ili na sudu rekli koji su motivi", kazala je ona.

Na sajtu makedonskog MUP-a navedeno je da se incident dogodio u ponedeljak oko 16:50 i da je jedna od osoba u grupi koja je napala dvojicu srpskih državljana onom koji je poznat pod inicijalima N.D. nožem nanela ubodnu ranu u predelu grudnog koša.

Takođe se kaže da je povređeni N.D. potom prevezen u Urgentni centar u Skoplju gde je konstatovano da su mu nanete teške telesne povrede.

BETA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: