SKUPŠTINA: Ko su novi vranjski DIREKTORI

Lokalne vesti - Sreda 22.06.2016 - 12:52

Skupština grada Vranja u nastavku svoje druge sednice u novom sazivu bira nove direktore pojedinih javnih preduzeća i ustanova.

Izabrano pet novih direktora; Foto: D. Ristić/OK Radio Izabrano pet novih direktora; Foto: D. Ristić/OK Radio

Biografije novih direktora date su prema navodima Komisije za mandatno imenutetska pitanja grada Vranja.

Novi direktor Vodovoda, u v.d. mandatu, je Goran Đorđević, dosadašnji direktor „Jumka“. On je rođen 1967. godine, a ekonomiju je završio 1993. godine u Nišu.


Počeo je u „Koštani“ gde je radio do 2.000 godine kada prelazi u privatnike. Jedan je od osnivača „Sanča“.

Bio je i gradski većnik, pa direktor Direkcije za izgradnju. Trenutno je na poziciji genseka vranjskog SNS-a. Govori ruski, italijanski i engleski.

 


„Komrad“, takođe u v.d. mandatu preuzima Momir Stoiljković, takođe iz SNS-a. On je rođen 1961. godine.

Poljoprivredni fakultet u Zemunu završio je 1986. godine, a od tada radi u Poljoproduktu. U privatnike prelazi posle 2.000 godine, a trenutno radi u „Nutriku“. Dugogodišnji član SRS-a, pa SNS-a.

 

Borivoje Janjić novi je direktor Sportske hale. On je rođen 1957. godine, a 1982. godine u Beogradu je završio Fakultet organizacionih nauka. Radio u „Alfi“, a 2013. prešao u Gradsku upravu.

 

Turistička organizacija dobila je novog direktora, Dejana Tasića, iz SDPS-a. On je rođen 1978. godine, i pre ove funkcije radio je isključivo u privatnom sektoru, recimo u Winer osiguranju i „Pegasusu“.

 


Dom zdravlja u osnivanju preuzeće Dragan Đošić, stomatolog specijalista oralne hirurgije. On je rođen 1956. godine, a stomatologiju je završio u Nišu.


Čitav radni vek proveo je u Domu zdravlja, odakle je otišao 2014. godine, uz socijalni program. Izvesno vreme bio je i načelnik stomatologije
 

 

Iako je bilo najavljeno, „Skijalište Besna Kobila“ neće dobiti novog direktora, jer nova vladajuća većina nije prihvatila sopstvenu nameru da se o ovoj tački raspravlja na aktuelnoj sednici parlameta.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: