Skupština od 60 minuta

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.07.2017 - 10:54

Odbornici Skupštine grada na 15. brzopoteznoj sednici od tri tačke dnevnog reda, usvojili su plan detaljne regulacije u naselju “Smonica” u Vranjskoj Banji, kao i planove koji se odnose na Industrijsku zonu u Bunuševcu.

Brzopotezna sednica. Foto: vranje.org.rs Brzopotezna sednica. Foto: vranje.org.rs

O proceduri donošenja ovog dokumenta govorile su Jovana Antić, načelnica Odeljenja za urbanizam i Tanja Cvetković, predstavnica Zavoda za urbanizam.
 
One su istakle da je cilj ovog plana, da se u naselju “Smonica”, odredi namena prostoru za proizvodno - uslužnu delatnost.

Na sednici je usvojeni i planovi detaljne regulacije u Industrijskoj zoni “Bunuševac 2” i “Bunuševac 4”.

Osnovni razlozi za izradu izmena i dopuna Plana detaljne regulacije privredno radne zone “Bunuševac 2” , kako je rečeno na Skupštini,  su preispitivanje građevinskih područja i infrastrukturnih koridora u skladu sa potrebama budućih investitora, u cilju stvaranja boljih preduslova za otvaranje novih radnih mesta.

U Planu detaljne regulacije privredno radne zone “Bunuševac  4”, predviđeno je njeno proširenje za izgradnju objekata namenjenih privredi.
 
Pomenuti plan predstavlja osnov za rešavanje imovinsko - pravnih odnosa, obrazloženo je prilikom  usvajanja ovih odluka.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: