SLAVA SNS-a: Sabornost na delu (FOTO)

Lokalne vesti - Utorak 27.10.2015 - 22:22

Gradski odbor Srprske napredne stranke u Vranju proslavio je Svetu Petku, zvaničnu slavu stranke, uz prisustvo funkcionera partije, sveštenstva, predstavnika lokalnog političkog i društvenog života.

Čelnici SNS-a orni za goste FOTO S. Tasić Čelnici SNS-a orni za goste FOTO S. Tasić

Slavski kolač presečen je u Hramu Svete Trojice u Vranju, a nakon toga slavlje je nastavljeno u prostorijama SNS.

Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS, pozdravio je prisutne goste uz podsećanje da na ovakav praznik nema mesta politici.

- Danas je dan kada treba da se nadamo i verujemo da ćemo narednu slavu proslaviti u boljem raspoloženju i da će građanima biti bolje svakog narednog dana.Učinili ste nam veliku čast što ste danas sa nama - rekao je Bulatović.

Goste su pozdravili i domaćica slave Slađana Tomić, jedan od osnivača odbora SNS u Vranju, koja je predala slavsko kumstvo Nenadu Đorđeviću, predsedniku Saveta za bezbednost SNS U Vranju.

Među gostima SNS bili su prisutni predstavnici GrO Demokratske stranke, SPS-a, PUPS-a, SDPS-a, SDS-a, Jedinstvene Srbije, privrednici i vladika vranjski Pahomije.
 

   

   

       

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: