Slava SNS u Vranju (FOTO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.10.2014 - 12:39

Srpska napredna stranka u Vranju obeležila je svoju stranačku krsnu slavu Sveta Petku.

Opuštena atmosfera među prisutnima Opuštena atmosfera među prisutnima

Slavski kolač presečen je u Hramu Svete Trojice u Vranju, a nakon toga slavlje je nastavljeno u prostorijama povereništva SNS.

Među brojnim zvanicama bili su predsednici gradskih odbora vladajućih stranaka, zatim gradonačelnik Vranja Zoran Antić, članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke.

I ove godine slavski kolač presekao je narodni poslanik SNS Dragan Nikolić koji je ulogu domaćina za naredne godine prepustio naprednjakinji Slađani Tomić.

– Šta će biti na sledećim izborima, videćemo. Vranjanci će osetiti da Srpska napredna stranka ima snagu, jedinstvo, međusobno poštovanje i drago mi je za sve one koji po prvi put slave ovu slavu u SNS.

Ima za sve mesta, jer široko je srce Aleksandra Vučića. Uvažavamo i sve koalicione partnere i očekujemo da u Vranju nakon sledećih izbora napravimo jednu dobru koaliciju – kazao je prilikom zdravice poslanik Nikolić.

Goste su pozdravili i poverenik Srpske napredne stranke Slaviša Bulatović i nova slavska domaćica Slađana Tomić.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

 

                        
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: