Slučaj rezonance: Odgovor gradonačelnika Skupštini stanara

Lokalne vesti - Utorak 10.06.2014 - 15:49

Povodom otvorenog pisma koje je Skupština stanara stambenog bloka „Lepa Brena“ uputila gradonačelniku Vranja Zoranu Antiću, a koje je OK Radio objavio u utorak, saopštenjem za javnost još jednom se oglasio gradonačelnik Antić.

gradonacelnik Antic gradonacelnik Antic

- Drago mi je što smo zajedno saglasni da je Vranju potrebna magnetna rezonanca, a razlozi za to su brojni.

Jedan od najbitnijih je što građani ne bi čekali mesecima na pregled i bili upućivani u druge veće centre.

To je bila suština moje izjave i u tome nema ničeg licemernog.

Naprotiv, isključivo sam se rukovodio humanim principima, bez namere da ugrozim bilo čija prava i bezbednost i to ne samo vaša, već bilo koga.

Međutim, vi ste me unapred optužili da sam se svrstao na jednu stranu, u ovom slučaju Dragana Nešića, što je neopravdano i krajnje bezobzirno – navodi Antić.

On dodaje da ne želi da komentariše navode ko će se tu „uhlebiti i ostvariti ekstra profit“ jer je reč o prostoriji koja je u privatnom, a ne gradskom vlasništvu.

- U cilju objektivnog informisanja javnosti želim da vas obavestim da smo zadužili tim ljudi da ispita ceo slučaj i prema podacima koje sam dobio Ministarstvo zdravlja je nadležno da izda saglasnost za korišćenje magnetne rezonance na predmetnoj lokaciji.

Za ostale dozvole zadužena je gradska inspekcija koja mora raditi po zakonu, a Dragan Nešić ili bilo koji drugi građanin neće imati privilegije, ukoliko nema potpunu dokumentaciju – odgovorio je gradonačelnik Antić.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: