Smena na čelu Turističke organizacije

Lokalne vesti - Četvrtak 26.11.2015 - 14:37

Na 37. sednici Skupštine razrešen je direktor Turističke organizacije Tomislav Stojanović, a većinom glasova odbornika za novog direktora je imenovan Vukašin Petrović, diplomirani ekonomista iz Vranja.

SDPS nije bila zadovoljna Stojanovićevim radom; Foto: OK Radio/arhiva SDPS nije bila zadovoljna Stojanovićevim radom; Foto: OK Radio/arhiva

Predsednik Gradskog odbora SDPS-a i gradski većnik Aleksandar Stajić je za OK portal još početkom oktobra potvrdio da ova stranka nije zadovoljna Stojanovićevim rezultatima rada i da je pokrenula postupak za njegovu smenu. 

 

Tada se pričalo da postoje velike primedbe zbog Stojanovićeve navodne neodgovornosti prema radnim zadacima.

 

Novoimenovani direktor Vukašin Petrović, poznati je vranjski privatni preduzetnik i vlasnik lanca parfimerija „Kristabel“.

 

Petrović je čovek od iskustva i želi da se potrudi da uvede red u tu ustanovu, da se konkuriše za neki projekat i nešto značajno uradi na polju turizma u gradu, kažu u SDPS-u.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: