Sneg rešen, LED najveći problem

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.01.2016 - 13:56

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić izjavio je da je sneg, koji je pao u vreme praznika, iznenadio preduzeća koja se bave održavanjem saobraćajnica u gradu i okolini, ali da je situacija pod kontrolom i da će se delovati preventivno.

Delovati preventivno u slučaju ledene kiše; Foto: D. Ristić Delovati preventivno u slučaju ledene kiše; Foto: D. Ristić

Štab za vanredne situacije Grada Vranja održao je vanrednu sednicu, kojom je predsedavao gradonačelnik Zoran Antić, na kojoj je konstatovano da je najveći problem led koji se nalazi ispod snežnog pokrivača na putevima.

- Sa snegom smo ze izborili, ali je zbog velikog minusa, stvoren ledeni pokrivač na širem delu saobraćajnica  i to nam je stvorilo probleme na otklanjanju posledica.

Sve službe nadležne za održavanje puteva dobile su naredbe da sa izvođačima radova inteziviraju aktivnosti i deluju preventivno kako bi se sprečile veće posledice ukoliko padne ledena kiša kako je najavljeno vremenskom prognozom
– rekao je Antić.

Gradonačelnik je apelovao na građane da na trotoare i javne površine koje su obložene behaton pločama ne bacaju so, jer može da dođe do oštećenja, već će se ove površine tretirati rizlom i specijalnim smešama koje su predviđene za to.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: