SNS: Andonov je POLITIČKI MRTVAC

Lokalne vesti - Utorak 27.06.2017 - 10:56

Gradski odbor SNS-a u Vranju pokrenuo je, prema sopstvenom ppriznanju, „raskrinkavanje“ svog doskorašnjeg koalicionog partnera Igora Andonova, „političkog mrtvaca“ kako je nazvan u saopštenju naprednjaka, a zbog njegovih stavova o borbi lokalne vlasti protiv korucije.

Andonov na meti SNS-a FOTO OK Radio Andonov na meti SNS-a FOTO OK Radio

- Odakle gospodin Andonov crpi kredibilitet i moralno pravo da kritikuje lokalnu vlast čiji je bio deo, do pre neki dan, a naročito borbu protiv korupcije?

Izgleda da dotični ne vidi, ili ne želi da vidi da je Vranje posle Niša jedino na vreme usvojilo Lokalni antikorupcijski plan i koja će za neki dan formirati LAF, i jedini je grad koji uživa podršku OEBS- a u ovom složenom procesu.

Malo li je gospodine Andonov?
-  pitaju naprednjaci u svom saopštenju.

Kao zabrinjvajuće SNS navodi „elementarno nepoznavanje institucija pravne države i osnove političkog sistema“ kod Andonova.

- I prosečnom srednjoškolcu je poznato da jedino pravosudni organi imaju nadležnost da procesuiraju krivična dela korupcije, tako da ostaje misterija zašto gospodin Jedva Prođoh Cenzus lokalnu vlast stavlja u kontekst broja sudskih postupaka protiv korupcije.

Možda bi neki zlonamernici i politički neistomišljenici rekli da je to normalna komunikacija i politički diskurs gospodina Andonova u nedostatku konkretnih političkih rezultata.

I uz svu dobru volju i koncetraciju, zaista je teško navesti makar jedan uspešan projekat ili delo koje je uradio za građane Vranja i po kojem će ga pamtiti.

U korteksu prosečnog Vranjanca će biti upamćen po Aleksandrovačkom jezeru i algama, kao grobara dveju opozicionih političkih stranaka, fizičkom obračunu sa njegovim stranačkim drugom u jednom poznatom restoranu, pamtiće ga kao čoveka ambivalentnih i kontradiktornih političkih stavova i autističnog i autodestruktivnog političkog delovanja.

Previše za  jednog stomatologa, ali premalo za jednog „vizionara
“ - kaže se u saopštenju GrO SNS-a. 

Na kraju, naprednjaci konstatuju da je izlazak iz vlast Andonova i SDS-a „jedini pametan i logičan politički potez u čitavoj njegovoj političkoj karijeri“.

- Tim svojim činom spasio je i sebe, ali i građane Vranja.

Možda mi još nismo na tom stepenu političke svesti jer smo nedovoljno sazreli za ideje i doktrinu ovog neshvaćenog stomatologa na privremenom radu u politici.

Lokalna politika je možda izgubila lošeg političara, ali njegova skupocena ordinacija je zato dobila osrednjeg stomatolo
ga - kaže se u saopštenju SNS-a.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: