SNS: Antić će biti VEČITI PONAVLJAČ

Lokalne vesti - Petak 10.02.2017 - 08:51

Gradski odbor SNS-a Vranje još jednom je rešio da učestvuje u ratu saopštenjima sa SPS-om, ovoga puta ponovo posle izjave Zorana Antića, koja je ocenjena kao „gomila gnusnih neistina i laži“.

Rat saopštenjim ne jenjava FOTO OK Radio Rat saopštenjim ne jenjava FOTO OK Radio

SNS demantuje kao neistinitu tvrdnju bivšeg gradonačelnika i predsednika Gro SPS-a Zorana Antića da su „čelnici vranjskog odbora SNS u jednoj kafani u selu Žitorađa kod Vladičinog Hana primili iznos od 65 miliona dinara namenjenih kupovini izborne volje ovdašnjih birača“.

- Posle ove nespretne izjave i neistine, klevete i uvrede na račun rukovodstva Srpske napredne stranke, bićemo prinuđeni da vranjsko pravosuđe dodatno opteretimo još jednim postupkom protiv ove individue.

Sve ranije uvrede od strane ovog lokalnog političkog mediokriteta su zaista minorne u odnosu na ove veoma ozbiljne optužbe, i one pokazuju zapravo svu dimenziju političke patologije koja je deo njegovog političkog bića.

Nismo sigurni da li je zaista svestan krivičnih i političkih reperkusija svojih optužbi bez adekvatnih dokaza i indicija, ali ono što nas u SNS-u plaši jeste beskonačni kapacitet njegove destrukcije.

Možda bi to trebalo da se zapitaju „njegovi“ iz Komiteta,  dok još uvek ne bude kasno i za njega, ali i za njih.

Znamo da proces spoznaje gorkog opozicionog hleba nije lak i prijatan i da ne prija politička inferiornost bez kamera, reflektora, Fidelovskih govora i lažnih aplauza.

Ali sve to nije razlog da se po svaku cenu izlazi u javnost sa neozbiljnim i neistinitim tvrdnjama, neosnovanim blaćenjem svojih političkih protivnika.

Kao da se gospodin Antić iz petnih žila trudi da dokaže i sebi i javnosti tačnost i istinitost nekih naših citata iz predhodnog saopštenja
- ocenjuju u SNS-u.
 
Naprednjaci su poručili Antiću da se SNS ne bavi podzemnim političkim aktivnostima i kupovinom izborne volje građana, jer „nema političkog rezona da stranka koja uživa poverenje 50 odsto birača radi tako nešto“, što je, inače, „patent nekih vaših bivših političkih vođa“.

- Ne želimo da se bavimo genezom Antićeve mizantropije prema Naprednoj stranci, ali ako za ovo vreme nije naučio lekciju iz svog političkog i ličnog poraza nikada i neće!

Džordž Santaja je imao izreku: „Narod koji zaboravlja svoju istoriju, osuđen je da mu se ona ponavlja“.

U ovom slučaju, u  lokalnim političkim okvirima imamo političara koji će biti višestruki ponavljač
- kaže se u saopštenju koje je potpisano sa Gradski odbor SNS-a Vranje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: