SNS: Doneli smo stabilnost i odgovornost

Lokalne vesti - Petak 30.09.2016 - 14:32

Jedan od najvažnijih rezultata nakon tri ipo meseca vlasti SNS - a u Vranju je dovođenje kineskih predstavnika koji će vršiti geotermalna istraživanja u Vranjskoj Banji, kako bi u narednom periodu gradili elektrane, ocenili su predstavnici GrO ove stranke.

Najuže rukovodsto SNS-a u Vranju FOTO S. Tasić/OK Radio Najuže rukovodsto SNS-a u Vranju FOTO S. Tasić/OK Radio

Takođe, prema oceni Slaviše Bulatovića , predsednika vranjskih naprednjaka i narodnog poslanika u Skupštini Srbije, GrO SNS - a je stožer stabilne koalicije u Vranju, koji ima podršku Vlade Srbije.

- Vranje je od strateškog značaja za Vladu i premijera Aleksandra Vučića, i ne samo Vranje, već i čitav Pčinjski okrug.


Sada je došlo vreme da  Vranje krene putem oporavka, vođeno  gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem i jednom stabilnom koalicijom na vlasti na čelu sa SNS - kaže Bulatović.

On je istakao i da  želi da stavi tačku na spekulacije o ulasku SPS - a u vlast na lokalu.

- Mi smo im precizno odgovorili da dopis socijalista o ulasku u vlast nismo ni razmatrali.

GrO SNS će ispoštovati svaku odluku koju dobijemo iz centrale stranke, pa i onu o eventualnom ulasku socijalista u vlast u Vranju.

Lično, isključujem mogućnost da stigne takva „naredba“ iz vrha partije
- kaže Bulatović.

On  je rekao i da se često susreće sa zahtevima svojih članova, koji traže pomoć oko zapošljavanja, i u prilog tome rekao da je od predstavnika Vlade Srbije dobio informacije o  iznalaženju načina za dolazak jednog nemačkog investitora u Vranje i u budućnosti otvaranja novih radnih mesta.

Kao bitne rezultate u radu javnih preduzeća u Vranju, SNS je izdvojila  investicije „Vodovoda“ koje se odnose na izgradnju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda, i izgradnju cevovoda od brane Prvonek do Fabrike vode.
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: