SNS: Đorđević NEĆE biti GRADONAČELNIK

Lokalne vesti - Petak 06.05.2016 - 13:25

Sumirajući rezultate koje je SNS sa koalicionim strankama ostvarila na prethodnim izborima u Vranju, predsednik vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović ocenio je da je izborni rezultat sa osvojenih 46,91 odsto glasova više nego dobar i ubedljiv.

Ko će vladati Vranjem: Đorđević, Milenković i Bulatović FOTO S. Tasić/OK Radio Ko će vladati Vranjem: Đorđević, Milenković i Bulatović FOTO S. Tasić/OK Radio

Bulatović je podsetio da je taj procenat osvojenih glasova ovoj koaliciji doneo 35 mandata u budućem sazivu Skupštine u Vranju, što je dovoljno da sami formiraju vlast.

Bulatović je demantovao glasine da će budući gradonačelnik Vranja biti Goran Đorđević, aktuelni direktor „Jumka“, a ne Slobodan Milenković, nosilac liste okupljene oko SNS, kako se poslednjih nekoliko dana moglo čuti po političkim kuloarima.

- Takve tvrdnje nemaju veze sa mozgom. Jedina funkcija koja je sigurna u našoj koaliciji je funkcija gradonačelnika. Gradonačelnik će biti Milenković, a sve ostalo je u domenu glasina.

Što se tiče drugih kadrovskih rešenja, o tome još uvek nije bilo reči.

Ova koalicija je formirana ne zbog kadrovskih rešenja i podele funkcija, već da bi ostvarila ubedljivu pobedu u Vranju
- izričit je Bulatović.

On je ocenio i to da je pobeda SNS i koalicionih partnera istorijska u Vranju.

- Svesni smo odgovornosti koja nas čeka. Sa pregovorima o eventualnim budućim koalicionim partnerima krećemo od subote.


Za sada nismo ni sa kim pregovarali. Znamo samo da nećemo razgovarati sa SPS dok je njihov predsednik Zoran Antić - rekao je Bulatović.

Slobodan Milenković je poručio da će biti gradonačelnik svih građana Vranja, a ne kao što je do sada bilo, prema njegovom mišljenju, da na toj funkciji bude neko ko obraća pažnju samo na privilegovane  ljude.

- Obećavam da neće biti nikakvog revanšizma prema predstavnicima prethodne vlasti.

Ali moram da kažem i to da ukoliko se utvrde nepravilnosti u radu prethodnika, nadležne institucije će morati da reaguju
- poručuje Milenković.

Predstavnici SNS-a i njihovih koalicionih partnera ocenili su da je dosadašnja Vlada Srbije dosta uradila za jug Srbije, naročito za njegov privredni oporavak, i najavili da očekuju da se taj trend nastavi i u narednom mandatu Vlade koju će predvoditi SNS.


OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: