SNS - DS: Ko laže, a ko pravo zbori

Lokalne vesti - Četvrtak 17.04.2014 - 10:23

Poverenik SNS u Vranju Goran Nikolić tvrdi da je predsednik Okružnog odbora DS Goran Stefanović molio da iz Demokratske stranke pređe u SNS, ali da ga naprednjaci nisu primili u svoje redove.

Nikolić desno Nikolić desno

Kako je kazao, par puta su se njih dvojica sastajala u vranjskim lokalima i tada je Stefanović navodno insistirao da pređe u SNS.

– Par puta smo se videli u gradu na neformalnim sastancima i tada je tražio da pređe kod nas. Nikakve konkretne uslove nije davao.

Vezano za status koji ima Demokratska stranka i on u toj stranci, njemu su dve opcije bile na raspolaganju.

Jedna je da se u potpunosti povuče iz politike, a druga je da se ponudi Srpskoj naprednoj stranci – kaže Nikolić.

Predsednik Okružnog odbora demokrata Goran Stefanović kaže da Nikolićeve tvrdnje nemaju veze sa istinom, ali ne demantuje da je bilo međusobnih razgovora o političkoj saradnji.

– To da sam ja tražio da pređem u SNS apsolutno nije istina. Mi se jesmo videli par puta i razgovarali o politici, ali na nivou odbora, a ne ličnih transfera.

Meni na pamet ne pada da prelazim u neku drugu stranku, a da je to što on priča istina, ja bih zasigurno već prešao i primili bi me oberučke.

Ne isključujem da u nekom narednom periodu može doći do saradnje između DS-a i SNS-a, čak i do sklapanja koalicionog dogovora na lokalu, ali o tome mi demokrate sada ne razmišljamo jer nam ne odgovara raspisivanje vanrednih lokalnih izbora na šta naprednjaci insistiraju – kaže Stefanović.
 

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: