SNS DVERIMA: Govorite tiše, ali pametnije!

Lokalne vesti - Utorak 25.10.2016 - 11:12

Na novi izazov „Dveri“ ponovo se oglasio i Gradski odbor SNS-a, naglašavajući da su na taj korak primorani, te da im je žao što „ovoj marginalnoj političkoj grupaciji dajemo besplatni medijski prostor za reklamiranje“, ali „možda „dverjani“ nešto i nauče o politici“.

Novo saopštenje SNS-a FOTO OK Radio Novo saopštenje SNS-a FOTO OK Radio

U SNS-u kažu da su pre ovog „saopštenje na saopštenje“ sukoba mislili da ne postoje glupa pitanja, već glupi odgovori, ali su ih „Dveri“, svojim pisanjem, uverili u suprotno!

- Gospodo, jačina i snaga glasa u politici nije relevantni parametar dobre i ispravne politike. Zapravo, snaga vašeg glasa je obrnuto proporcionalna snazi vaših političkih argumenata.

Jedan savet: ubuduće govorite tiše, ali pametnije.

Što se tiče prvog pitanja, za razliku od vašeg kvazi pokreta, SNS je ozbiljna politička stranka sa programom, statutom, složenom organizacionom strukturom i jasno definisanim nadležnostima, i svi unutrašnji politički procesi se odvijaju u skladu sa tim načelima i utvrđenim normama.

Sve donete odluke Gradskog odbora se donose u Vranju i u skladu sa navedenim principima.

Što se tiče Zdravstvenog centra, nismo nešto primetili da se oglašavate u javnosti i osudite tadašnje rukovodstvo što je napravilo dug od 10 miliona eura, a kvalitet zdravstvene zaštite u gradu dovelo na najniže grane.

To Vam nije smetalo, a smeta Vam privremeni koordinator iz Leskovca koji je tu kao prelazno rešenje do konačnog izbora novog direktora ZC koji će biti iz redova naprednjaka.

Gospodo, pomenuti gradski većnik je jedan od najuspešnijih direktora ZC u Vranju, jer je za samo 4 godine njegovog mandata vratio milionske dugove centra i uveo ovu ustanovu u sferu pozitivnog poslovanja i kvalitetne primarne zdravstvene zaštite.

I još nešto gospodo. Ubuduće njegovo ime treba da spominjete sa uvažavanjem, jer ako ništa drugo, poštujte bar njegovo obrazovanje i zvanje vrhunskog hirurga. On ima više škole nego celokupno rukovodstvo Vašeg kvazi pokreta
- ocenjuje se u saopštenju SNS-a.

U nastavku, i SNS ima pitanja za „Dveri“, koja, kao i u prethodnnom slučaju, prenosimo u celini.

- Da li je tačno da ste na poslednjim izborima u Vranjskoj Banji, na izbornom mestu Panevlje za 800 evra „kupili“ 66 glasova, a na ostale liste za Republičke i gradske izbore imali 0 glasova?

- Zašto se spominje ime Dragana Đilasa kao glavnog donatora Vašeg kvazi pokreta?

- Zašto su Vas u vreme izbora dovodili u vezu sa nekim zapadnim ambasadama?

- Možda gospodin Vladan Glišić zna odgovore. Ko zna zašto je gospodin Glišić otišao od Vas i Vašeg hroničnog političkog autizma i lažnog rodoljublja.

On bi možda dao odgovore koji se ne bi sviđali ni Vama, a ni onoj šačici glasača koji su Vam dali glas na poslednjim izborima.

Ovde stavljamo tačku na ovu besmislenu prepisku sa političkim autsajderima i ostavljamo Vas da ponovo uživate u vanparlamentarnoj tišini, jer se više nećemo oglašavati!
- kaže se na kraju saopštenja SNS-a.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: