SNS DVERIMA: Samo se vi držite svoje promašene ideologije

Lokalne vesti - Subota 22.10.2016 - 16:36

Gradski odbor SNS-a u Vranju reagovao je na saopštenje Pokreta „Dveri“ veoma oštrim saopštenjem, pokušavajući da, „kao odgovorna politička stanka“ demantuje „napisane gluposti“.

Oštro saopštenje SNS-a FOTO OK Radio Oštro saopštenje SNS-a FOTO OK Radio

Pre svega, SNS se u saopštenju pita odakle političke hrabrosti, („da ne kažemo gluposti“), ovoj „klero-fašistoidnoj grupaciji ljudi sa lokalnih političkih margina“, da postavlja pitanja legitimiteta, stručnosti i poštenja lokalnih funkcionera SNS-a u Vranju.  

- Ovi politički i društveni autsajderi govore o političkim pojmovima i kategorijama, koje su izvan sfera njihovog poimanja i shvatanja političkih i društvenih procesa u gradu.

Da li ste gospodo svesni da je SNS uradio nešto što nije uspelo nijednom političkom faktoru  u poslednje 72 godine?

Radi Vašeg saznanja, Srpska napredna stranka u svojim redovima ima preko 2000 članova sa visokom stručnom spremom.

Dakle, imamo više obrazovanih kadrova nego što Vaš kvazi pokret može da osvoji glasova na lokalnim izborima u celom Pčinjskom okrugu, čak i da Vam Demokratska stranka ponovo pomogne, kao što je to bio slučaj na ponovljenim izborima ove godine
- kaže se u saopštenju SNS-a.
 
SNS u saopštenju poručuje „Dverima“ da se drži svoje „promašene ideologije i politike netolerancije i isključivosti“, a da SNS pusti da stvara novu političku istoriju grada i privrednog, kulturnog i društvenog napretka.

- Ako niste još spoznali novu političku stvarnost, Vranje je konačno dobilo odgovornu i poštenu lokalnu vlast koja poštuje principe vladavine prava, transparentnosti, tolerantnosti, domaćinskog upravljanja...

Želimo da verujemo da razumete o čemu Vam pričamo
- kaže se na kraju saopštenja GrO SNS-a u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: