SNS: I policija tera narod da glasa za SPS

Lokalne vesti - Sreda 12.03.2014 - 12:42

Poverenik SNS u Vranju Goran Nikolić izjavio je da se vranjski socijalisti u predizbornoj kampanji služe pretnjama, ucenama i kupovinom glasova.

SNS Vranje SNS Vranje

Mediji su preneli i da iz Policijske uprave u Vranju zovu ljude telefonom i sugerišu im da glasaju za Ivicu Dačića, odnosno za SPS.
 
Takođe, Nikolić je dodao kako celo Vranje priča da socijalisti sredstvima koja su namenjena za socijalna davanja kupuju glasače, a glas plaćaju i po 12.000 dinara.
 
– Socijalisti se u ovoj kampanji služe vrlo prljavim radnjama. Čak su i ljudi iz Policijske uprave zvali meštane Poljanice i govorili im da glasaju za SPS.
 
Novcem od socijalne pomoći se kupuju potencijalni glasovi, preti se građanima, cepaju nam se predizborni plakati po gradu.
 
Našim članovima prete da će dobiti otkaz samo zato što su članovi SNS, a asfaltiranje ulica na sve strane je odličan pokazatelj kako ta stranka sprovodi predizbornu kampanju – kaže Nikolić.

Aleksandar Aca Stojković


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: