SNS i SPS: Veličanstvena POBEDA

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.04.2017 - 11:37

Posle izbornog dana u nedelju, pobednici izbora, pre svega SNS i SPS, koji su imali zajedničkog kandidata, novog predsednika Aleksandra Vučića, ne kriju zadovoljstvo.

Antić i Bulatović, početak jednog divnog prijateljstva FOTO OK Radio Antić i Bulatović, početak jednog divnog prijateljstva FOTO OK Radio

Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS - a, navodi da je Vučić u Vranju  osvojio onoliko glasova koliko je i planirano pre kampanje.

- Vranje je 2. aprila položilo jedan od najtežih ispita, poverivši dve trećine svojih glasova Aleksandru Vučiću -  kaže Bulatović.

Sa svoje strane predsednik GrO SPS-a Zoran Antić smatra da je pobeda Vučića u Vranju odraz jedinstva koalicionih partnera čiji je on kandidat bio.

- Pokazali smo da Vranje može da bude jedan od najboljih delova Srbije, a rezultat je takav da pokazuje jednu našu veliku i zajedničku pobedu - kaže Antić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: