SNS: Jednoglasna podrška Bulatoviću

Lokalne vesti - Petak 03.07.2015 - 07:52

Povereništvo SNS-a za Vranje u četvrtak je najavilo pobedu svog kandidata Slaviše Bulatovića na unutarstranačkim izborima koji se moraju održati do 25. jula.

Povereništvo SNS-a Vranje poziva na jedinstvo u stranci FOTO S. Stojković Povereništvo SNS-a Vranje poziva na jedinstvo u stranci FOTO S. Stojković

Jedan od poverenika Goran Nikolić rekao je da Bulatović uživa puno poverenje stranke, i u centrali i na lokalu, te da očekuje njegovu ubedljivu pobedu na izborima.

Nikolić je za 5. jul najavio formiranje mesnih odbora SNS-a, kao jednu od najvažnijih etapa u izboru novog gradskog odbora.

- Stabilizovali smo odbor, a dokaz da smo u tome uspeli u prethodnih 18 meseci doći će 25. jula, kada će Bulatović jednoglasno biti izaban za predsednika odbora - rekao je Nikolić, najavljujući da će izbori za MO stranke biti okončani do 18. jula, a rezultat toga će biti oko 150 delegata sa pravom glasa za novog predsednika SNS-a u Vranju.

Sam kandidat Slaviša Bulatović bio je skroman, i rekao da je od njegovog izbora važnije kakvu će politiku voditi SNS posle 25. jula.

- Ipak za mene lično bio bi neuspeh ako ne budem jednoglasno izabran za predsednika novog odbora SNS-a - rekao je on.  

Upitan da li očekuje protivkandidata na izborima, Bulatović je rekao da o takvoj mogućnosti "uopšte ne razmišlja".

Saša Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: