SNS: Ko igra igrice, taj i KRADE!

Lokalne vesti - Ponedeljak 16.11.2015 - 11:41

Da li je država dužna da u Vranju pokriva pljačku najsiromašnijih, pita u svom saopštenju Savet sa socijalna pitanja SNS-a Vranje, a povodom saznanja da je u Gradskoj upravi otkrivena velika afera oko mahinacija sa dečijim dodacima.

SNS ponovo u akciji protiv lokalne vlasti FOTO: logo SNS-a SNS ponovo u akciji protiv lokalne vlasti FOTO: logo SNS-a

- Pored toga, što je nedavno od zaposlenih tražio da poštuju radno vreme i da ne igraju igrice na radnom mestu, gradonačelnik je morao da svoje zaposlene upozori i da se ne bave kriminalom.

Međutim, ako neko posle 20 godina nije naučio da dolazi na posao na vreme, još manje je verovatno da će naučiti da ne krade.

Ali, verovatno ni ovde, kao ni bezbroj puta do sada, gradonačelnik i lokalni funkcioneri zaduženi za socijalna pitanja ne vide svoju odgovornost - ocenjuje se u saopštenju SNS-a.

Primećujući da je „jedini rezultat trenutne lokalne vlasti u Vranju zaduživanje i nebriga o građanima“, u SNS-u kažu da je na taj način veliki broj građana “doveden na rub socijalne egzistencije“.

- Pozivamo nadležne u Vranju da pokažu građanima Vranja spremnost  da ispitaju i strogo kazne one koji otimaju i kradu od najugroženijih slojeva našeg društva i da što hitnije osvetle sve afere, malverzacije, zloupotrebe i lopovluke trenutne lokalne vlasti, koja je godinama uništavala sve čega se dotakl - kaže se na kraju saopštenja koje je potpisao Savet za socijalna pitanja SNS-a u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: