SNS: Ko to plaća bahanalije po Vranju?

Lokalne vesti - Petak 16.01.2015 - 09:46

Savet za borbu protiv korupcije pri Povereništvu SNS-a za Vranje napao je lokalnu vlast za rasipništvo, ocenjujući da je u novoj godini jasno vidljiva nova spirala korupcije.

SNS na okupu u Vranju SNS na okupu u Vranju

SNS zahteva od lokalne vlasti da objavi imena donatora koji su ostali anoniimni, a platili su nastupe Ljupke Stević za Srpsku novu i Gorana Bregovića za Dan Grada.

- Zašto sponzori žele da ostanu anonimni, i da li je zaista u pitanju čovekoljublje i altruizam istih ili je možda u pitanju nešto sasvim drugo?!

Nema besplatnog ručka, koju možemo primeniti i na našu sumornu stvarnost, a to je da nema besplatnog koncerta.

Ti anonimni donatori će svakako očekivati nešto zauzvrat od lokalne političke kamarile kao što je to bio slučaj i do sada, i tu se otvara iznova spirala korupcije koja sve više izjeda naš grad - ocenjuje se u saopštenju SNS-a.

Iz ove stranke poručuju lokalnoj vlasti da, “ako su baš toliki dobrotvori mekog srca i punih džepova” da taj novac iskoriste na mnogo bolje načine, “od stipendiranja najboljih studenata i učenika do raznih humanitarnih akcija kojim bi se pomoglo siromašnim slojevima društva koji su dominantna kategorija u našem gradu”.

- Sve ovo je samo još jedan dokaz da kod "drugova" sa trenutnim prebivalištem u Kralja Milana br. 1,  nema političke volje i želje za borbu protiv korupcije jer su i sami njen deo.

Zato ovom putem SNS poziva lokalnu vlast da budu transparentni (kako to oni za sebe vole da kažu), i objave imena i prezimena sponzora pomenutih "kulturnih" manifestacija jer smo mišljenja da naši građani zaslužuju bar malo istine od vas - kaže se u saopštenju SNS-a.
 
Na kraju ova stranka se osvrnula i na novogodišnji koktel koji je priredio Grad, postavljajući pitanje njegove svrsishodnosti.

- Ako oduzmemo samopromociju SPS-a i pripremu pred predstojeće lokalne izbore ne vidimo nijedan drugi validan razlog trošenja budžetskog novca u vreme štednje i smanjenja plata zaposlenih u javnom sektoru. Ili je opet u pitanju anonimni sponzor?! - pita se na kraju Savet za borbu protiv korupcije SNS-a Vranje, pozivajući Vranjance da izdrže, “još samo malo...!”.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: