SNS krenuo u rušenje gradske vlasti

Lokalne vesti - Sreda 19.03.2014 - 14:19

Gradski odbor SNS tvrdi da trenutna vlast u Vranju nema legitimitet i da ona nikako ne bi smela da odlučuje o životima građana na lokalu.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Poverenik SNS za Vranje Goran Nikolić rekao je da su izbori pokazali opredeljenje građana i da će u narednom periodu biti preduzete određene aktivnosti stranke ukoliko gradonačelnik Zoran Antić sam ne podnese ostavku.

- Mislim da je poslata jasna poruka ovde na lokalu da trenutna vlast nema legitimitet i da gradonačelnik Vranja Zoran Antić, ukoliko ima malo morala,  mora u što kraćem periodu da podnese ostavku – rekao je Nikolić.

On dodaje da će u dobroj meri dalje aktivnosti SNS-a u Vranju biti uslovljene situacijom na republičkom nivou, ali da to ne znači da će se čekati formiranje Vlade za preduzimanje daljih koraka u cilju svrgavanja socijalista sa vlasti.

- Sa ove konferencije za štampu bukvalno krećemo u rušenje gradske vlasti.
Mislim da ne bi bilo poželjno da unapred pričamo o tim aktivnostima ali sigurno ćete biti blagovremeno obavešteni o tome – zagonetan je bio Nikolić.

Drugi poverenik SNS-a za vranje, Slaviša Bulatović, uputio je apel gradonačelniku naglašavajući da je ovo početak rušenja lokalne vlasti.

- Ja lično, a i svi vi, treba da shvatite ovu konferenciju  kao početak rušenja lokalne vlasti.

Uputio bih apel gradonačelniku da od 16. marta nema legitimitet i da je vreme da neko u ovom gradu misli na građane Vranja – izjavio je Bulatović.

Aleksandar Stajić, predsednik SDPS-a za Vranje, koji je u koaliciji sa SPS-om na lokalu a sa SNS-om na nacionalnom nivou, a koji je sedeo pored poverenika koji su napadali vlast kojoj i on pripada, nije imao nikakav komentar.

Milan Zdravković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: