SNS: Lokalna vlast se ruga građanima

Lokalne vesti - Utorak 05.05.2015 - 11:56

U svom najnovijem saopštenju Povereništvo SNS-a Vranje ocenilo je da do tačke ključanja dolazi “nesposobnost i bahatost vlasti u Vranju“, oličena u „bezobrazluku i maksimalnom poigravanju“ sa svim građanima Vranja.

SNS oštro napao lokalnu vlast SNS oštro napao lokalnu vlast

Uz pitanje da li „pojedinci i interesne grupe u koalicionoj mutljavini  ovdašnje vlasti uopšte znaju šta hoće“, SNS osvetljava problem ulice Vula Antića.

- Te  dvosmerna, te jednosmerna, malo ovako, malo onako, kako se prohte  odlučujućima  u vlasti, a sve u skladu verovatno sa onim ,,ma boli me uvo za sve,, i za vozače i za pešake, a pogotovo za decu koja pohađaju OŠ ,,Vuk Karadžić,, i koja tu  stalno prolaze, sa ili bez roditelja.

Ma sa kojim pravom, pitanje je za vlast, dozvoljavaju sebi ovakvo poigravanje, dovodeći u pitanje, ne daj Bože, život, nekog od nas.

I na kraju, sada  još  policija hvali da se, baš tu, u ovom najnovijem  serviranom  haosu ,,ulove,,  i kazne  prekršioci  saobraćajnih propisa, dok  na ostalim  mestima gotovo svakodnevno ignorišu uzurpirane trotoare i ulice nepropisno parkiranim automobilima, zbog čega su  pešaci  prinuđeni da izlaze na  kolovoz - kaže se u saopštenju SNS-a.

SNS ocenjuje da se vlast „stalno  i bezobzirno igra se sa stanovnicima Vranja, s jedne strane hvaleći se  dobrom organizacijom, prezentujući ličnu nadobudnost i nepobedivost u održavanju na  vlasti“, a sa druge strane „redovno se podsmevajući građanima“, svojim potezima i odlukama, „često do krajnjeg omalovažavanja i ruganja”.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: