SNS: Ne bavimo se više sobom, nego izborima

Lokalne vesti - Sreda 16.09.2015 - 12:27

Srpska napredna stranka u Vranju predstavila je u sredu članove novog gradskog rukovodstva partije i najavila aktivnosti i program za predstojeće lokalne izbore.

Bulatović  predstavio nove potpredsednike GrO SNS-a Vranje FOTO S. Tasić Bulatović predstavio nove potpredsednike GrO SNS-a Vranje FOTO S. Tasić

Po rečima Slaviše Bulatovića, šefa vranjskih naprednjaka, SNS se tokom leta nije bavila  aktuelnom lokalnom vlašću, već samo unutarstranačkim izborima.

- Vrlo dobro znamo šta građani Vranja od nas očekuju. Za razliku od aktuelne vlasti, nama u SNS su na prvom mestu građani Vranja i njihovi problemi.

Aktuelna vlast samo doprinosi zaduživanju grada, i ne bavi se mnogo problemima građana. Imamo konkretni program i konkretne planove za rešavanje gorućih problema u gradu.

Mogu slobodno reći, da su naši programi takvi, da bismo sa parama iz budžeta kojima Vranje raspolaže uradili mnogo više - kaže Bulatović.

On se osvrnuo i na izveštavanje lokalnih medija, ocenivši  da su neki od njih neobjektivno izveštavali o aktivnostima SNS u proteklom periodu.

Bulatović je posebno imao primedbe na izveštavanje Radio televizije Vranje, optuživši ovu medijsku kuću za pristrasno izveštavanje u korist stranaka koje su trenutno na vlasti u Vranju.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: