SNS: Ne diraj Tomu na fejsbuku!

Lokalne vesti - Ponedeljak 16.03.2015 - 13:10

Vranje - Povereništvo SNS u Bujanovcu pokrenulo je disciplinski postupak protiv članice te stranke Natalije Stanković, zbog vređanja predsednika Srbije na fejsbuk profilu.

Povereništvo SNS-a u Bujanovcu foto Aleksandar Stojković Povereništvo SNS-a u Bujanovcu foto Aleksandar Stojković

Stankovićeva, inače pedagog u osnovnoj školi “Branko Radičević” u Bujanovcu, na svom profilu objavila je snimak gostovanja predsednika Srbije Tomislava Nikolića na RTS-u i napisala: “Šta to “predsedniku (Tarabiću)” iskače iz gnezda…?!?”.

Zbog te rečenice Povereništvo je zatražilo isključenje Stankovićeve iz stranke, o čemu će se raspravljati na Izvršnom odboru SNS.

Takođe, pored nje iz stranke će biti isključeni i članovi Slađan Petrović i Vitomir Janjić jer su u prethodnom periodu radili u korist Jedinstvene Srbije.

– Povereništvo je u subotu donelo odluku da protiv Petrovića i Janjića pokrene disciplinski postupak zbog prelaska u Jedinstvenu Srbiju.

Oni se još uvek vode kao članovi SNS i jedini način da se izbrišu iz baze članstva je da se pokrene disciplinski postupak.

Da su radili za Jedinstvenu Srbiju, formirajući mesne odbore, saznali smo od ljudi sa strane.

Protiv Natalije Stanković smo pokrenuli postupak zbog uvredljivog sadržaja u objavi na njenom fejsbuk nalogu, a povodom gostovanja predsednika Nikolića na RTS-u.

To što je napisala, snimljeno je i biće poslato u Izvršni odbor stranke zajedno sa predlogom za iščlanjenje – kaže poverenik SNS u Bujanovcu i narodni poslanik Nenad Mitrović.

On podseća da je na poslednjem Glavnom odboru SNS doneta naredba o zabrani međusobnog komuniciranja članova preko medija i društvenih mreža.

– Fejsbuk je javna stvar, te može da se podvede pod javnim glasilom i treba voditi računa šta se piše. Zabranjeno je javno političko prepucavanje i komentarisanje svim članovima SNS.

Napominjem da je jedinstvo članova Srpske napredne stranke neophodno i da nije dozvoljeno bilo kakvo javno kaljanje ugleda stranke – kaže Mitrović.

Inače, Natalija Stanković, Slađan Petrović i Vitomir Janjić članovi su SNS od 2012. godine.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: