SNS: Nećemo čistiti sneg, NEGO VAS!

Lokalne vesti - Petak 20.01.2017 - 09:20

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju demantovao je da je omladina SNS-a čistila sneg ispred platoa Narodnog muzeja „zbog prozivki iz Demokratske stranke, odnosno potpredsednika odbora Perice Jankovića“.

Novi nesporazumi na političkoj sceni FOTO OK Radio Novi nesporazumi na političkoj sceni FOTO OK Radio

- Zašto svaka dobronamerna i altruistička inicijativa od opšteg interesa mora biti obezvređena i provučena kroz blato dnevno političkih interesa?

Akcija čišćenja snega od strane omladine SNS je primer dobre prakse društveno korisnog delovanja mladih i kako treba pomoći svom gradu i zaista je šteta što ovakva poruka nije dobro preneta ni shvaćena od strane nekih činilaca koji kreiraju lokalno javno mnjenje
- ocenjuje se u saopštenju SNS-a.

Obećavajući da „političke aktivnosti SNS-a neće inicirati neki opozicioni kvazipolitičar već zvanični organi stranke“, naprednjaci ocenjuju da se u lokalnom društveno-političkom okruženju verovatno i ne može očekivati ništa drugo osim neutemeljenih kritika, cinizma i promašene politike.

- Dovoljno je samo pročitati intervju koji je dao pomenuti potpredsednik cenzus stranke, koja čak i nema svog kandidata za predsedničke izbore.

Te činjenice govore same za sebe, ali nećemo se baviti njima, ostavićemo ih da se koprcaju u kandžama političkog stečaja, a SNS će nastaviti sa politikom reformi Aleksandra Vučića
- kaže se u saopštenju.

Na kraju, očigledno Jankoviću i DS-u, sledi i pretnja.

- Na sledećim izborima nećemo čistiti sneg, već ćemo počistiti Vas - stoji na kraju dokumenta.  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: