SNS: Neka niko ne koristi SNS za ličnu promociju

Lokalne vesti - Sreda 08.04.2015 - 10:16

Povereništvo SNS-a Vranje uputilo je demanti na tekst OK Radija „Nezadovoljni naprednjaci masovno idu u DS?“ ocenjujući da su u njemu “iznete određene neistine”.

Deo Povereništva SNS-a Vranje Deo Povereništva SNS-a Vranje

U demantiju, koji je potpisao poverenik MO “Dva bresta” Ričard Krstić ocenjuje se da objavljeni tekst obiluje nizom netačnih podataka i napisan je sa očitom  namerom da se iznošenjem neistina i paušalnih ocena SNS Vranje predstavi u negativnom kontekstu”.

- Najpre, odgovorno tvrdimo da od osnivanja SNS u Vranju do danas Dragan Antić nije vodio MO „Dva bresta“, što može da se proveri uvidom u stranačku dokumentaciju.

Dakle, ako vam se neko predstavio kao član ili funkcioner MO, trebalo je da tu informaciju proverite, kod zvaničnih organa naše stranke kako biste imali neki dokaz ili rešenje, nekakav akt o postavljenju.

Dakle, radi se o potpunoj neistini u pogledu navoda da je imenovani nekada vodio MO „Dva bresta“.
 
Takođe, izvesni Časlav Stošić nije nikada vodio neki MO SNS u lokalu. Uvidom u bazu članova MO SNS „Dva bresta“ pouzdano je ustanovljeno da ne postoji lice sa tim imenom i prezimenom.

Pored toga, uvidom u zapisnike sa svih održanih sednica MO „Dva bresta“ (koje možete dobiti na uvid kad god poželite), od momenta postavljenja poverenika Slaviše Bulatovića i Gorana Nikolića do danas, nedvosmisleno smo utvrdili da lice pod imenom i prezimenom Dragan Antić nikada nije prisustvovalo sastancima MO, niti je učestvovalo u humanitarnim ili radnim akcijama koje je realizovao MO „Dva bresta“ - kaže se u demantiju upućenom OK Radiju.

Navodeći da je “nedavno“ završena revizija članstva, demant tvrdi da ni aktivisti stranke ne znaju o kome je re. Takođe, revizijom je utvrđeno da je MO „Dva bresta“ od imenovanja poverenika do danas dvostruko uvećao broj članova.

- Demantujemo i informaciju da se, kako navodite na svom portalu, 60 članova  iščlanilo iz ovog Odbora. Ako takva lica zaista postoje, molimo da nam se jave kako bi bili izbrisani iz baze članova SNS.

Sugerišemo svim medijskim kućama i novinarima da ubuduće poštuju novinarski kodeks i da slobodno preko zvaničnih organa stranke u lokalu provere sve informacije, dakle u Povereništvu SNS Vranje, a ne po kafanama i po kuloarima.

MO „Dva bresta“ radi po Statutu stranke i ne može biti korišćen u svrhe nečije lične promocije - kaže se na kraju demantija Povereništva SNS-a i MO “Dva bresta” te stranke.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: