SNS: Nismo napali aktiviste DSS-a

Lokalne vesti - Četvrtak 13.03.2014 - 22:34

Srpska napredna stranka u Vranju demantovala je, kako se kaže u dokumentu koji je sa logoom stranke prispeo u redakciju OK Radija, „izveštavanje Vašeg medija sa konferencije za novinare Demokratske stranke Srbije u prilogu koji ste emitovali u informativnom programu“.

SNS, jedna od kampanja SNS, jedna od kampanja

SNS u Vranju nema gradski odbor, kako je demanti potpisan, nego povereništvo stranke, jer je odbor raspušten.

SNS može da demantuje samo DSS i njihovo izlaganje na konferenciji za novinare, a ne i pisanje OK Radija, jer redakcija u pomenutom tekstu nije iznosila nikakve vredonosne sudove i kvalifikacije.

No, u demantiju pristiglom u našu redakciju sa potpisom GO SNS Vranje, ocenjuje se da je funkcioner DSS-a Miloš Simić neosnovano i bez ikakvih dokaza optužio aktiviste SNS-a za napad njihovih članova u naselju Tulbe.

- Ovom prilikom Vas obaveštavamo da je to apsolutno netačna informacija i još jedan od pokušaja naših političkih protivnika da se članovi i aktivisti SNS- a u javnosti prikažu kao nasilnici - kaže se u demantiju SNS-a.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: