SNS: Osiona vlast sveti se građanima

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.09.2015 - 14:07

Vranje vikendom podseća na veliku kasabu sa tezgama i vrećama paprika, gotovo na svakom mestu u gradu, ocenio je GrO SNS-a u Vranju, bez obzira što, kako kažu, gradonačelnik i Veće godinama obećavaju građanima rešavanje probema vanpijačne prodaje.

Deo GrO SNS-a u Vranju FOTO: FB strana SNS-a Vranje Deo GrO SNS-a u Vranju FOTO: FB strana SNS-a Vranje

- Očigledno da ljudi koji vode ovaj grad i koji sede u Gradskom veću i koji vode javna preduzeća, nisu stručni i sposobni da reše problem sa vanpijačnom prodajom robe.

Umesto da urade jednu ozbiljnu strategiju i plan pijaca za grad Vranje, njima su bitnija neka besciljna putovanja u Varšavu, i da im njihovi privatni kamioni rade što više na auto putu.

Gradski vlastodršci namerno grade pijacu u Oglednoj stanici, na mestu koje ne odgovara stanovnicima Ogledne stanice samo da bi pokazali osionost i moć prema toj mesnoj zajednici, jer tamo SNS oduvek pobeđuje na svim izborima. Kome se oni to svete? - pitaju se naprednjaci.

Opominjući na nerealno visoke plate u lokalnoj vlasti („i do 130.000 dinara“), SNS obećava da će baš ona da reši problem nedovoljnog broja pijaca u Vranju i „plan razmeštaja malih pijaca u skoro svim mesnim zajednicama“.

- SNS vidi da je u toku kapitulacija lokalne vlasti, ali ne samo po pitanju vanpijačne prodaje, već na svim nivoima i na svim poljima.

Lokalna vlast je kapitulirala, a građani Vranja jedini poraženi u toj zamršenoj igri lokalne vlasti koja svim sredstvima želi ostanak na vlasti - kaže se u saopštenju potpisanom sa gradski odbor SNS-a  Vranje.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: