SNS: Počeli smo borbu protiv kriminala u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 19.08.2014 - 13:08

Poseta ministra policije Nebojše Stefanovića Vranju označava početak borbe protiv korupcije i kriminala i na ovom prostoru, ocenio je ko-poverenik SNS-a za Vranje Slaviša Bulatović.

Poverenici na KZŠ u prostorijama SNS-a u Vranju Poverenici na KZŠ u prostorijama SNS-a u Vranju

Prema njegovim rečima, policiji u Vranju ministar je dao rok od tri meseca za ozbiljne iskorake na terenu, posle čega će uslediti, ako rezultati izostanu, i neke ozbiljnije mere.

- Ako nema značajnih rezultata, slede mere koje se neće dopasti onima koji vode policiju - rekao je Bulatović na konferenciji za novinare.

Istovremeno, drugi ko-poverenik Goran Nikolić rekao je da insinuacije dela članstva ali i neprijatelja SNS-a, da poverenici nemaju zvaničnu odluku da vode SNS Vranje, predstavljaju potpunu dezinformaciju.

- Poverenici imaju rešenje stranke još od 29. januara. Naš status sada je potvrđen i na sastanku IO u Požarevcu, i dato nam je puno poverenje da i dalje vodimo SNS ovde - rekao je Nikolić istom prilikom.

Saša Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: