SNS: Pod hitno pronaći počinioce napada na gradskog većnika

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.09.2014 - 09:05

Povereništvo SNS u Vranju najoštrije je u ponedeljak osudilo paljevinu automobila gradskog većnika Nebojše Stojanovića, koji se dogodio u noći između četvrtka i petka, u dvorištu njegove porodične kuće.

Poverenici SNS-a Vranje Poverenici SNS-a Vranje

SNS je u svom saopštenju pozvao naadležne državne organe da pod hitno reaguju, pronađu počinioce, utvrde njihovu odgovornost i iste kazne u skladu sa zakonom.

- Ovaj sramni akt pokazuje koliko je neophodno da Vranje postane uređen i civilizovan grad, u kojem svaki oblik nasilja mora biti neprihvatljiv, najstrože sankcionisan i osuđen od svih članova društvene zajednice.

Još se građani Vranja  nisu oslobodili zabrinutosti izazvane, pre samo dva meseca, eksplozijom u centru grada  koja je dovela u pitanje  borbu za jedan  život i bila potencijalna pretnja za ugrožavanje i drugih ljudskih života, a sada su svedoci novog uznemiravanja i opasnosti koja možda opet danas – sutra  vreba u okruženju - kaže se u saopštenju Povereništva SNS-a Vranje.

Ovakvi incidenti i otvoreno nasilje još jedan su razlog da Srpska napredna stranka istraje u svom poslu i nastavi da od Vranja stvara moderan, uređen, normalan i pre svega bezbedan Grad, kaže se na kraju saopštenja. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: